hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Fundamenta

Otthonok & Megoldások magazin

Az Otthonok & Megoldások a Fundamenta Lakáskassza Kft. saját brandje, amely offline és online felületeken inspirálja és informálja ügyfeleit, valamint tippeket és ötleteket ad a megtakarított összeg felhasználási lehetőségeiről. Egyedülálló a lakberendezési magazinok között szerteágazó tematikája és a sok-sok gyakorlati tanács miatt.

Együttműködés kezdete: 2015.augusztus

Rólunk mondják:

Felegyi Tímea
Marketing koordinátor,
Fundamenta Lakáskassza Kft.
"Az együttműködés a kiadóval az első pillanattól kezdve nagyon gördülékeny: print és online kiadványunk a lehető legjobb kezekben van, egy olyan csapatnál, ahol a magas szakmai színvonal lelkesedéssel és elhivatottsággal párosul. A Fundamenta-Lakáskassza tulajdonában lévő otthonokesmegoldasok.hu oldal látogatottsága, Facebook-profiljának teljesítménye a Marquard Mediával megkezdett együttműködés óta minden hónapban rekordot dönt, és túlszárnyalja várakozásainkat. A közös munka során azt tapasztaljuk, hogy nem elégednek meg a legjobb eredménnyel, hanem óriási proaktivitással még annál is jobbra törekednek."

Hirdetői információk

Ütemezés