hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

DM

active beauty magazin

A dm active beauty magazin elkalauzolja olvasóját a mindennapok mozgalmas világában és tájékoztatja az igazán érdekes témákról, mint a természetes szépség, a divat és az egészségmegőrzés.

Együttműködés kezdete: 2012 október

Az élet minden területére tartogat tippeket és jó tanácsokat. A magazin a dm active beauty törzsvásárlói programjának aktuális kínálatát és kedvezményeit is bemutatja, hogy annak tagjai első kézből értesülhessenek a program nyújtotta számtalan kedvezményes ajánlatról.

Rólunk mondják:

Kanyó Roland
dm-drogerie markt Kft.
marketing és PR menedzsere
"A dm számára fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzon együtt, akik minőségi szolgáltatásokat nyújtanak, és komolyan veszik azokat a határidőket, amelyek a dm számára meghatározóak. A Marquard Media ilyen partnerünk évek óta, megbízhatóan működnek közre a dm magazinjának elkészítésében, s a digitális területen is innovatív ötletekkel támogatják a dm munkáját. A dm-ben célunk, hogy partnereinkkel minőségi kapcsolatokat alakítsunk ki és tartsunk fenn hosszú távon annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el közösen."