hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Lapterjesztés, előfizetés és ügyfélszolgálat

Kiadónk árbevételi struktúrájában meghatározó jelentősége van az olvasói piacról érkező bevételeknek. Terjesztési osztályunk kiemelkedő szakmai hozzáértéssel gondoskodik róla, hogy magazinjaink mindig elérhetőek legyenek, akár utcai értékesítés, akár előfizetés formájában.

Aktuális előfizetési akcióink a www.elofizetesem.hu weboldalon is megtalálhatók, itt bárki előfizethet gyorsan és könnyedén néhány kattintással, akár mobilról is, banki átutalással vagy bankkártyával. Kiadónk kézbesítési és pénzvisszafizetési garanciát vállal kiadványainkra.

Magazinjaink

Joy magazin

Előfizetek

Éva magazin

Előfizetek

InStyle magazin

Előfizetek

Shape magazin

Előfizetek

Playboy magazin

Előfizetek

Runner's World magazin

Előfizetek

Men's health magazin

Előfizetek

Apamagazin magazin

Előfizetek

Gyereklélek magazin

Előfizetek
Pintér Klára
Terjesztési igazgató

Több mint 20 éve foglalkozom terjesztéssel, ebből immár 18 évet a Marquard Médiánál. Büszke vagyok arra, hogy ez idő alatt sok sikeres kiadványt hívtunk életre. A terjesztés osztály feldata, hogy biztosítsuk a magazin elérhetőségét minden helyen ahol igény jelentkezik rá. Nagy kihívás és izgalmas feladat lekövetni a piacot, a trendeket, a vásárlói szokások változását, a tendenciákat, amelyek utat mutatnak a magazinterjesztésben is. Hiszem, hogy online térhódítását ügyes eszközökkel a print javára tudjuk fordítani.

E-mail: k.pinter@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-840 Üzenet küldése

Amennyiben kérdése vagy kérése lenne az előfizetéssel kapcsolatosan keressen minket:
E-mail: elofizetes@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-848 (munkanapokon 9-17 óra között)

Kiadványaink külföldre és külföldről is előfizethetők a HELÍR a (+36-80) 444 444 telefonszámon vagy a hirlapelofizetes@posta.hu-n.
Kiadványainkat már digitális formában is megvásárolhatja kedvezményes áron a dimag.hu oldalon. Üzenet küldése