hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Marquard

contentstudio

A Content Studio a Marquard Media szellemi alkotóműhelye. Küldetésünk, hogy segítsük partnereinket tartalomstratégiájuk kialakításában és megvalósítasában. Tartalomgyártói szakértelmünket, kreatív tehetségünket, terjesztési kapacitásunkat, tudásunkat, illetve kutató- adatgyűjtő- és elemző szolgáltatásainkat készséggel nyitjuk meg azon partnereink számára, akik hisznek a márkákhoz kapcsolódó tartalom erejében.
Bővebben

Marquard

digitalservices

Innováció, design, fejlesztés, kutatás, analitika, optimalizálás - egészen addig csak felkapott szavak, amíg egy jó csapat meg nem tölti őket tartalommal. Ha kell, kreatív gondolkodásunk, ha kell, racionalizmusunk, emberközpontú hozzáállásunk, gyors felfogásunk és a digitális világ iránti szenvedélyünk tesz minket különlegessé a piacon.
Bővebben

Marquard

eventservices

Élmények, találkozások, beszélgetések, különleges és emlékezetes pillanatok - a Marquard Events divíziója ezeknek teremt lehetőséget. Több éves rendezvényszervezői tapasztalatunkat, portfoliónk kommunikációs erejét, ügyfélközpontú gondolkodásunkat, közvetlenségünket és rugalmasságunkat egyszerre vetjük be a siker érdekében.
Bővebben

A Marquard Media több mint magazinkiadó: hiszünk a platformtól függetlenül jól működő tartalmakban, a formabontó digitális megoldásokban és a személyes élmények erejében. Saját márkáink állandó fejlesztése mellett e három pillér mentén segítjük ügyfeleinket személyre szabott, integrált megoldásokkal a Marquard Content Studio, a Marquard Media Digital és a Marquard Events divízióink szolgáltatásaival.

Miért a Marquard az Ön megfelelő üzleti partnere?

  • Stabil, sikeres, megbízható és innovatív vállalat vagyunk, mely képes gyorsan reagálni a piaci környezet változásaira, mind belső, mind külső fejlesztésekkel.
  • A bennünket legjobban jellemző igényes és exkluzív minőséget garantáljuk partnereinknek tartalom és forma tekintetében egyaránt.
  • A tevékenységünk alapját képező prémium print termékek megjelentetése mellett minden digitális platformon jelen vagyunk, mindig naprakész technikai és tartalmi megoldásokat kínálunk, emellett egy digitális ügynökség szolgáltatásait is nyújtani tudjuk.
  • Szerteágazó üzleti megoldásainkkal, több évtizedes tapasztalatunkkal nem csak a saját termékeinket, hanem ügyfeleink márkáit is sikerre visszük / segítjük sikerre vinni.