hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Márkák és hirdetések

A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmódmagazinok kiadója és prémium tartalomszolgáltató. A JOY, InStyle, Shape, Éva, illetve a Men’s Health, Runner’s World, Playboy márkákkal van jelen olvasói életében.

A kiadó egyik fontos célja, hogy az olvasókat és felhasználókat minden élethelyzetben megszólítsa, s ezáltal hirdetőinek is minden lehetséges platformon átívelő, innovatív és komplex megoldásokat kínáljon.

Joy

Bővebben

Éva

Bővebben

InStyle

Bővebben

Shape

Bővebben

Playboy

Bővebben

Runner's World

Bővebben

Men's health

Bővebben

Apamagazin

Bővebben

Gyereklélek

Bővebben

Időszakosan megjelenő magazinjaink

A Playboy Exclusive évente két alkalommal jelenik meg. A minőségi életstílusról, az élet igényes és kifinomult élvezetéről szóló, erotikamentes prémium életmód magazin 2011 óta digitális formában is elérhető.

Az ÉVA Advent az adventi készülődés nélkülözhetetlen segítőtársa: minden évben több száz tippet találhatnak az olvasók a karácsonyi dekorációhoz, az ünnepi menühöz, az optimális idő- és pénzbeosztáshoz, a tökéletes ajándék kiválasztásához, a gondtalan és igazán örömteli karácsony megvalósításához.

Az ÉVA Utazó az ÉVA magazin egyedülálló országimázs-növelő különszáma, melynek segítségével újra felfedezhetjük hazánk és a környező országok természeti szépségeit, látnivalóit, kulturális és turisztikai érdekességeit.

Az Éva Egészség az Éva magazin legújabb különszáma, mely segít az Olvasónak abban, hogyan maradjon egészséges, hogyan lehet megőrizni a család testi, lelki épségét, felkészíteni az esetleges betegségekkel járó problémákra: a tünetekre, orvosi kiadásokra, konfliktushelyzetekre. Mindezt kendőzetlenül, őszintén, a jól ismert évás stílusban.

Különkiadványaink

1000 profi tipp futáshoz. Lehetsz zöldfülű kezdő, futóbolond vagy maratonon edzett öreg róka, a nagy kérdés ugyanaz: melyik számodra a legjobb edzésterv? 1000 profi tippünk választ ad, de emellett a táplálkozásban, a versenyre való felkészülésben és a fogyásban is segít.

1000 edzéstipp futáshoz. Lehetsz zöldfülű kezdő, futóbolond vagy maratonon edzett öreg róka, a nagy kérdés ugyanaz: melyik számodra a legjobb edzésterv? 1000 profi tippünk választ ad, de emellett a táplálkozásban, a versenyre való felkészülésben és a fogyásban is segít.

Persze, hogy a nők is ugyanúgy futnak, mint a férfiak! Ám ha a két nem futótechnikája lehet is azonos, az eltérő testfelépítés, tápanyag- és kalóriaszükséglet, a mentális tényezők módosíthatnak az edzéseken, felkészülésen. Ez a könyv a legapróbb részletekig bemutatja a női futás jellemzőit.

Fuss & Főzz. 150 a magazin hasábjain megjelent legjobb receptek közül. Könnyen követhető színkódok kalauzolnak, akár hobbifutó vagy, akár maratonra készülsz. Szénhidrátdús és alacsony kalóriatartalmú receptek; vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek közül válogathatsz.

Futónaptár 2019. A Runner’s World ismét megmutatja a legszebb futó útvonalakat, ahol pályázatot nyert futó olvasóink és fotósunk jártak, hogy megmutassák, milyen izgalmas futóterepeken jártak itthon vagy külföldön. A lenyűgöző fotókon túl egy egész éves versenyajánló és inspiráló idézetek adnak 12 hónapnyi motivációt, és ha ez nem lenne elég, a naptár melletti Best of edzés idei különszám 8-12 hetes 10 és 21K edzéstervekkel segít kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak a rajthoz állni. Fussunk neki együtt az újévnek!

Kapcsolat

Kovács Anita
Kereskedelmi igazgató

Mindennap örömmel tölt el, hogy olyan értékesítési és marketingcsapatot motiválhatok és irányíthatok, melynek tagjai magas szakmai felkészültséggel és rendkívüli kitartással rendelkeznek – s ennek köszönhetően számottevő sikereket tudunk felmutatni az olvasókért és a hirdetőkért folytatott, kiélezett piaci versenyben. Célunk, hogy a hirdetői igényekből valódi olvasói élményeket varázsoljunk: komplex koncepciókkal, valódi integrált kampányokkal, színvonalas megvalósítással.

E-mail: anita.kovacs@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-883 Üzenet küldése
Salamon Brigitta
Marketing és pr igazgató

Márkáink értékeire alapozott folyamatos fejlesztések, új márka- és almárka indítások, értékes célcsoportjaink pszichológiai motivációin alapuló kutatások, vállalati és termék PR. A márkáink iránti elkötelezettség, a print iránti elhivatottság, a digitális fejlesztéseinkre és azok eredményeire irányuló kíváncsiság, tehetséges-, nyitott gondolkodású kollegák, gyorsaság, kreativitás. Számomra ezt jelenti a Marquard Media marketing és PR területe. Öröm, hogy ilyen inspiráló környezetben vehetek részt az alkotásban.

E-mail: b.salamon@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-904 Üzenet küldése