hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Shape

Az én csúcsformám

A világ piacvezető wellness-, fitnesz-, egészség- és szépségmagazinjaként számos országban ösztönző és lelkesítő társa a testi-lelki harmóniára vágyó, saját életükért felelősséget vállaló nőknek. A modern, dinamikus, önmagukra adó, aktív nők értékrendszerét képviseli.

nyomtatott példányszám:*18 ezer

shape.hu
35 ezeroldalletöltés havonta**

shape.hu
7,5 ezervalós felhasználó havonta**

facebook követők:18 ezer

instagram követők:6 300

hírlevél feliratkozók:1300

A Shape magazin olyan életmódkalauz, melyben minden teljességre törekvő 21. századi nő megtalálja a neki, róla szóló írást, s amely nemcsak egy hónapig, hanem akár évekig is társ az egészséges életmód megvalósításában.

Balogh Edina
Főszerkesztő
"'Az én csúcsformám' A te csúcsformád biztosan nem olyan, mint az enyém, hiszen mindannyian mások vagyunk. Ami közös bennünk az a mozgás, a sport szeretete, a törekvés, hogy minél harmonikusabban, egészségesebben éljük minden napunkat. A Shape magazint azoknak készítjük, akik nemcsak nézik a gyakorlatsorokat, de el is végzik azokat. Azoknak, akik hisznek abban, hogy a rendszeres sport és az egészséges étkezés elengedhetetlen ahhoz, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Azoknak, akik már változtattak az életmódjukon vagy épp a nagy lépés megtétele előtt állnak. Mi, a Shape magazinnál hasznos tippekkel, tanácsokkal, lelkesedéssel, kitartással, hajrázással, szeretettel, buzdítással szolgálunk neked, hogy te sose add fel."

A Shape olvasó

  • Egészségtudatos nők, akik testi és lelki harmóniájukért is aktívan tesznek. Mindennapjaik szerves részét képezi a sport, az egészséges étrend, a lelki töltekezés. Élvezik az élet szépségeit, keresik a kalandokat, a feltöltő élményeket. Szívesen feszegetik határaikat, ugyanakkor képesek megteremteni és megtartani belső egyensúlyukat.
  • A tipikus Shape-olvasó 18−39 év közötti, közép- és felsőfokú végzettségű, céltudatos és célorientált nő.

Hirdetői információk

Ütemezés
Hirdetési méretek

Kapcsolat

Klimász Jennifer brand manager
E-mail: j.klimasz@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-861 Üzenet küldése
László Mária lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: m.laszlo@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-880 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2016 Q1

** Forrás: ola.dkt.hu