hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Shape

Az én csúcsformám

A világ piacvezető wellness-, fitnesz-, egészség- és szépségmagazinjaként számos országban ösztönző és lelkesítő társa a testi-lelki harmóniára vágyó, saját életükért felelősséget vállaló nőknek. A modern, dinamikus, önmagukra adó, aktív nők értékrendszerét képviseli.

nyomtatott példányszám:*17 ezer

shape.hu
közel 20 ezeroldalletöltés havonta**

shape.hu
10 ezervalós felhasználó havonta**

facebook követők:18 ezer

instagram követők:7 ezer

hírlevél feliratkozók:1300

Tudatos, erős, sportos nők magazinja, amiben minden megtalálható ahhoz, hogy előhívd saját magad legjobb verzióját. Nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is, hiszen a kirobbanó forma ott kezdődik, hogy elfogadod magad, de mindig szeretnél egy kicsit jobb lenni, és a fejlődést tartod szem előtt! #loveyourshape

Birta Brigitta
Főszerkesztő
„10 éve kerültem a glossy magazinok világába, és ez idő alatt szinte mindig egyszerre dolgoztam print és online felületeken. Bár korábban női lapoknál tevékenykedtem, a kezdetektől fogva arról álmodtam, hogy egészséges életmóddal, sporttal kapcsolatos brandeknél dolgozzak, mivel gyermekkorom óta az életem szerves része a sport. Így számomra a Runner’s World és Shape magazinok nem csak izgalmas kihívást és feladatot jelentenek, de két olyan márkáról van szó, amit a legjobban szeretek, és amelyek élén teljes mellszélességgel és szerelemmel állok.”

A Shape olvasó

  • Egészségtudatos nők, akik testi és lelki harmóniájukért is aktívan tesznek. Mindennapjaik szerves részét képezi a sport, az egészséges étrend, a lelki töltekezés. Élvezik az élet szépségeit, keresik a kalandokat, a feltöltő élményeket. Szívesen feszegetik határaikat, ugyanakkor képesek megteremteni és megtartani belső egyensúlyukat.
  • A tipikus Shape-olvasó 18−39 év közötti, közép- és felsőfokú végzettségű, céltudatos és célorientált nő.

Hirdetői információk

Hirdetési méretek

Kapcsolat

Csík Henriett brand manager
E-mail: h.csik@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-862 Üzenet küldése
László Mária lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: m.laszlo@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-880 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2018 Q4 - saját adatok

** Forrás: / teljes / minden platforrm / Q4