hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Runner's World

A futómagazin

A világ 24 országában megjelenő Runner's World egy dinamikusan növekvő, elhivatott és kimondottan pozitív életszemléletű réteget céloz meg: a futókat. Teljesen mindegy, hogy tagjai öt vagy ötven kilométert futnak hetente, ez a közösség értékeli az akaraterőt, a kitartást, ugyanakkor rendkívül befogadó, nyitott az újdonságokra is.

nyomtatott példányszám:*20 ezer

runnersworld.hu
több mint350 ezeroldalletöltés havonta**

runnersworld.hu
több mint25 ezervalós felhasználó havonta**

facebook követők:29 100

instagram követők:8 350

hírlevél feliratkozók:14 000

A magazin célja, hogy minél több emberrel szerettesse meg a futást, hogy olvasói átlendüljenek a kezdeti nehézségeken, a kitűzött céljukhoz igazítsák edzéstervüket, elkerüljék, vagy időben felismerjék a sérüléseket. A Runner's World szakértői és a lap tudományos háttere garantálja a valóban hasznos és közérthető cikkek összeállítását. A kezdőknek szóló tanácsadó anyagokon túl komoly teret kapnak a haladóknak, illetve a profi futóknak szóló anyagok is, valamint megszólalnak a sportág ikonikus alakjai.

Tomsits Tímea
Főszerkesztő
"Amikor két vadidegen futó szembe találkozik egy parkban vagy erdei ösvényen, köszönnek egymásnak. Ami engem mindig lenyűgöz. Pedig nincs erre semmilyen illemkódex, és ugyanez a két ember az utcán sétálva talán egymásra sem pillantana. Ezért hiszek benne, hogy nagyon kell egy olyan magazin a világnak, ami semmi másról nem szól, csak a futásról."

A Runner's World olvasó

  • Minden olyan nő és férfi, akiknek az életében szerepet játszik a futás: legyen az könnyű kocogás vagy egy maratoni távra való felkészülés. Akiket a mozgás öröme és egészségük megőrzése mellett a futóközösséghez való tartozás is motivál.
  • 25 év feletti, AB fogyasztói státuszú, a futás és a hozzá kapcsolódó életforma és termékek iránt kiemelkedően érdeklődő, tudatos és jellemzően véleményvezérekből álló célcsoport.

Kapcsolat

Csík Henriett brand manager
E-mail: h.csik@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-862 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2016 Q1

** Forrás: ola.dkt.hu