hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Runner's World

A futómagazin

A világ 24 országában megjelenő Runner's World egy dinamikusan növekvő, elhivatott és kimondottan pozitív életszemléletű réteget céloz meg: a futókat. Teljesen mindegy, hogy tagjai öt vagy ötven kilométert futnak hetente, ez a közösség értékeli az akaraterőt, a kitartást, ugyanakkor rendkívül befogadó, nyitott az újdonságokra is.

nyomtatott példányszám:*14 500

runnersworld.hu
több mint250 ezeroldalletöltés havonta**

runnersworld.hu
több mint50 ezervalós felhasználó havonta**

facebook követők:29 000

instagram követők:8 900

hírlevél feliratkozók:14 000

A legösszetartóbb és legaktívabb közösséget a futók jelentik: itt nem számít a kor, a nem, vagy hogy mennyit futnak, a lényeg, hogy szeretik, és mindent tudni akarnak róla! Mind a magazinban, mind az online és social felületen olyan témákkal foglalkozunk, amik a legjobban mozgatják ezt a közösséget, és amelyek segítenek nekik abban, hogy kihozzák magukból a maximumot!

Birta Brigitta
Főszerkesztő
„Amióta elhelyezkedtem a szakmában, női magazinoknál dolgoztam, így 10 éves tapasztalattal rendelkezem a glossy lapok terén, mind print, mind online felületen volt lehetőségem kipróbálni magam. És bár kislány korom óta életem szerves része a sport, a futást valódi szeretét annak köszönhetem, hogy a Marquard Mediához kerülve megismerkedtem a Runner’s Worlddel. Azóta már maratonokat futottam, rengeteg futóval megismerkedtem, és a márka égisze alá tartozó Ébredj futóklubot is elindítottuk. Jó ideje a szívem csücske ez a lap, és hihetetlenül büszkén állok az élén, és dolgozom rajta nap mint nap.”

A Runner's World olvasó

  • Minden olyan nő és férfi, akiknek az életében szerepet játszik a futás: legyen az könnyű kocogás vagy egy maratoni távra való felkészülés. Akiket a mozgás öröme és egészségük megőrzése mellett a futóközösséghez való tartozás is motivál.
  • 25 év feletti, AB fogyasztói státuszú, a futás és a hozzá kapcsolódó életforma és termékek iránt kiemelkedően érdeklődő, tudatos és jellemzően véleményvezérekből álló célcsoport.

Kapcsolat

Csík Henriett brand manager
E-mail: h.csik@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-862 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2018 Q4 - saját adatok

** Forrás: / teljes / minden platforrm / Q4