hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Playboy

Férfias szórakozás

A Playboy a világ talán legismertebb magazinja, neve mindenhol egyet jelent a minőségi szórakozással, az egyedi és utánozhatatlan Playboy-életérzéssel. A magyar kiadás a szórakoztatás mellett különösen nagy hangsúlyt fektet az olvasmányos tartalomra, az elgondolkodtató publicisztikákra, a különlegesen mély interjúkra és a minőségi, egyedi képanyagra.

nyomtatott példányszám:*18 ezer

playboy.hu
közel1 millió oldalletöltés havonta**

playboy.hu
50 ezervalós felhasználó havonta**

facebook követők:33 000

instagram követők:123 ezer

hírlevél feliratkozók:51 ezer

A folyamatosan változó világra a Playboy mindig reagál, a magazinon kívül izgalmas kezdeményezések keretében mutatjuk meg, milyenek az új idők "új playboyai": teret adunk azoknak a 21. századi magyar férfiaknak, akiknek a hedonizmus mellett fontos az is, hogy szűkebb és tágabb környezetüket minél jobbá tegyék – és hogy ők is értékes nyomot hagyjanak a világban.

Bus István
Főszerkesztő
"Az amerikai Playboy egyik új mottója a következő: Make yourself a better man! Vagyis: Tedd magad jobb férfivá! Mi viszont már régen ennek a szellemében szerkesztjük a magyar kiadást."

A Playboy olvasó

  • A 21. századi, magabiztos férfi, akinek fontos az individualitás. Figyelmet fordít külső megjelenésére, ugyanakkor a belső értékek is fontosak számára. A sikert nemcsak presztízsjavakban, hanem belső értékekben, emberi történetekben is méri.
  • 20−45 év közötti, közép- és felsőfokú végzettségű, AB fogyasztói státuszú, a gazdasági életben aktív szerepet játszó, a minőségre érzékeny, magabiztos, jellemzően városi férfi.

A 2015-ös márkakutatásunk szerint:

  • A Playboy-olvasók a magazint a sikeres férfiak luxusvilágának látják, melyben az elsődleges jellemzők a jómód, a luxus, az elegancia, az igényesség, a siker, az ambíció, a hatalom, a tekintély, a határozottság, az erő, a szabadság, a korlátlanság, a szexualitás, az izgalom, a szenvedély és a nemzetköziség.

Hirdetői információk

Hirdetési méretek

Kapcsolat

Brand marketing
E-mail: marketing@marquardmedia.hu
Tel.: (+36 -1) 50-50-864 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2018 Q4 - saját adatok

** Forrás: / teljes / minden platforrm / Q4