hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

InStyle

Divatból stílus

Az InStyle a világ vezető és Magyarország egyetlen stílusmagazinjaként a divat és a stílus világának felfedezésére csábítja az olvasót. Egyszerre szórakoztat, tájékoztat és inspirál. Mindent a stílusos és értéket közvetítő hírességeken keresztül mutat be; a legújabb trendeket divatban és szépségápolásban, a legszebb sztárotthonokat és a jótékonykodás fontosságát.

nyomtatott példányszám:*25 ezer

instyle.hu
több mint4,5 millió oldalletöltés havonta**

instyle.hu
több mint270 ezer valós felhasználó havonta**

facebook követők:35 700

instagram követők:42 100

hírlevél feliratkozók:9 500

Egyetlen más magazinnak sincs olyan közeli kapcsolata a világ legelbűvölőbb hírességeivel, mint az InStyle-nak. Ez a semmivel össze nem hasonlítható jó viszony és a divat kivételes megközelítése garantálja az olvasó számára az egyedi „InStyle-élményt”. A magazin minden egyes lapszáma akár személyi stylistként is használható, az ország legkeresettebb stylistjai segítenek a legjobb darabok megtalálásában, az üzletekben található kínálatból kiválasztva az elérhető és hordható ruhákat, amit a mindennapokban jól hasznosítható stylingtippekkel együtt mutatunk be a magazinban.

Pócsik Anita
Főszerkesztő
"Az InStyle tévedhetetlenül kalauzol végig az ízlés keskeny mezsgyéjén. Az InStyle nem divatot diktál, hanem segít kialakítani a személyes stílusodat. Nem oktat, hanem önbizalmat épít. Jó választásokra inspirál, amelyektől nemcsak szép leszel, hanem jól is fogod érezni magad a bőrödben."

Az InStyle olvasó

  • A dinamikus és optimista nő, aki szeret inspirálódni, új, minőségi dolgokat kipróbálni. Fontos számára a divat és a szépségápolás, egyfajta önkifejezésként éli meg ezeket. Lépést tart a világgal. Az egészen egyedi stílus éppúgy jellemezheti az InStyle-olvasót, mint a klasszikus, kifinomult megjelenés.
  • A tipikus InStyle-olvasó 25−39 év közötti, magasan képzett, AB társadalmi státuszú nő, aki jellemzően nagyvárosban él,  jövedelme átlag feletti.

Needscope kutatásunk szerint:

  • Az InStyle-olvasók 84%-a 39 évnél fiatalabb, 98%-a közép- vagy felsőfokú végzettségű, 95%-ban városlakó. 78%-uk okostelefonnal rendelkezik és 92%-uk jelen van a Facebookon.
  • Az InStyle-image az olvasók szerint: Az InStyle fiatalos, divatos, modern, s mindezt magas, prémium színvonalon nyújtja. Praktikusnak látják a lapot, mert az elegáns, high-fashion divat bemutatása mellett az egyszerűbb, letisztult ruhák is szerephez jutnak, egyúttal a magazint az apró hírek, tippek, aktuális trendek, egyéb témák bemutatása teszi még színesebbé.

Hirdetői információk

Ütemezés
Hirdetési méretek

Kapcsolat

Brand marketing
E-mail: marketing@marquardmedia.hu
Tel.: (+36 -1) 50-50-864 Üzenet küldése
László Mária lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: m.laszlo@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-880 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2016 Q1

** Forrás: ola.dkt.hu

*** Needscope eredmények: TNS Hoffmann: Marquard Media - Needscope Kutatás, 2015, november