hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Gyereklélek

Mert mindenünk a boldog gyermek!

Egy teljesen kiszámíthatatlan világban igyekszünk nagyjából minden lehetséges jövőre felkészíteni a gyerekeinket. Pedig semmi másra nincs szükségük, csak arra, hogy ott legyünk velük, abban a pillanatban, amit épp együtt élünk át.

nyomtatott példányszám:*28 ezer

A Gyereklélek magazin pszichológiai, nevelési és oktatási témákat dolgoz fel, könnyen érthető, szerethető formában. Eszközöket ad a modern szülő kezébe, hogy szerepében magabiztosabbá és önmagával is empatikusabbá válhasson. Erősíti azt a szemléletet, hogy hibázni ér, változtatni mindig lehet, és amíg nem létezik “általános gyerek”, addig mindenki bátran keresse a személyre szabott megoldásokat. A szerkesztőségi munkát szakemberek – pszichológusok, fejlesztő pedagógusok, edukációs szakemberek, gyerekorvosok támogatják. Nem jövünk zavarba akkor sem, ha egymásnak ellentmondó nézőpontokkal találkozunk – ha azok szakmailag igazoltak, meghagyjuk a választást az olvasónak. A lényeg, hogy egyetlen közös alapról induljunk: mindenünk a gyerek.

Tomsits Tímea
Főszerkesztő
"Mindössze két generációnyi múltja van annak, hogy a gyerek lett életünk főszereplője. Ebből egyszerre fakad gyönyörűség és bizonytalanság. Sok az új információ, olyan kifejezésekkel ismerkedünk mint kötődés, korai fejlesztés, fejlődéslélektan, gyengéd születés, tudatos táplálás, szeretetnyelv, magzati kommunikáció...Nagy szükség van rá, hogy a naponta frissülő tudást hiteles forrásból szerezzük be, helyet kapjanak egymás mellett a különféle érvek, nézőpontok. A Gyereklélek ebbe a kissé kaotikus információhalmazban segít eligazodni és jelent mindennapi segítséget a szülőknek."

A Gyereklélek olvasó

  • Olyan leendő és gyakorló szülők akik úgy érzik, hogy nem kell mindig a tökéletes anya/apa szerepbe bújni, mert a gyerekek az őszinteséget igénylik, amin keresztül segíthetünk nekik vállalni és szeretni igazi önmagukat. Érzékelik gyermekeik igényeit, alkalmazkodnak hozzá és a megfelelő időben, a megfelelő reakciót szeretnék rá adni.
  • 25 év feletti, modern gondolkodású, jellemzően nagyvárosi, felsőfokú végzettséggel, az átlagosnál kedvezőbb anyagi helyzettel rendelkeznek
  • ABC1 fogyasztói státuszúak, tudatos és igényes fogyasztóti döntéseket hoznak. Gyermekük testi és lelki fejlődése központi téma az életükben, éppen ezért erre szívesen is áldoznak.

Hirdetői információk

Hirdetési méretek

Kapcsolat

Csík Henriett brand manager
E-mail: h.csik@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-862 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése