hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

A DADventure folytatódik!

2017. február 03.

Megjelent a nagysikerű Apa magazin második száma

2016 őszén jelentette meg a Marquard Media a magyar piacon hiánypótlónak számító, elsősorban apáknak szóló saját fejlesztésű lapját, az Apa magazint. A negyedévente megjelenő magazin szórakoztatóan, szintén, sajátos hangvételben, sokszínűen mutatja be a modern apaságot.

Az APA magazin bevezetésével a kiadó ismét a rá jellemző innováció és minőség mellett tette le a voksát: a férfimagazinok egy új kategóriáját teremtette meg, bátran nyúlt új típusú tartalomhoz, amely gy eddig kiaknázatlan, de nagyon is jelenlévő, információra fogékony közönséget céloz meg. Az első lapszám sikerét igazolja, hogy mind olvasói, mind szakmai oldalról pozitív visszajelzéseket kapott a lap: Valami olyat tartottam a kezemben, ami nekem szól, az én nyelvemen. Megszólít és tanácsokkal lát el ,amellett, hogy szórakoztat és bátorít” – írta az egyik olvasó.

A nagysikerű debütálás után, január 26-án megjelent a második Apa lapszám, amely az elsőhöz hasonlóan zt az üzenet képviseli: élvezd az apaság minden pillanatát, hiszen szülőnek lenni nemcsak felelősség, hanem kaland, felfedezés, élmény, újdonság és önismeret is egyben.

„Sokak szerint egy új magazinból a második számot a legnehezebb megcsinálni, de ez az Apa esetében gyáltalán nem így volt. Ebben nagy szerepe volt azoknak a lelkes olvasóknak, akik tucatszám írtak nspiráló leveleket, melyekből újabb és újabb témaötleteket meríthettünk. Ebből is látszik, hogy sok szülő mennyire régóta várt egy ilyen magazinra és igyekszünk is nekik nem csalódást okozni” – fogalmaz Vida Ferenc főszerkesztő.

A szerkesztőség az első lapszám megjelenése után végzett tartalmi kutatás eredményeit, az olvasói visszajelzéseket is beépítette a második lapszám tartalmába, így a gyerekvállalás és a családdá válás mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a kamaszkorból fakadó szülői kihívások, vagy például az, hogy az apáknak milyen szerepük van gyermekük személyiségfejlődésében. Ezeken felül többek közt bepillantást enged a gyerekmesék – apaszemmel gyakran szürreális – világába, tippeket ad, hogyan kezeljük lányunk első udvarlóját, vagy hogyan neveljünk vérbeli szurkolót csemeténkből.

A lapszám egyik különlegessége az a felmérés, amelyet a magazin Jókuti András gasztrobloggerrel együttműködve készített, és a magyar családok étteremlátogatási szokásait veszi górcső alá. A Világevő blog az Apa Magazin felkérésére több mint 500 szülőt kérdezett meg a témában és az eredményeket a mindennapi életben jól hasznosítható ötletekkel, tanácsokkal ötvözi az újság hasábjain.

Az Apa magazin piacra kerülésével egy időben indult az www.apamagazin.hu szájt is, ahol még több, folyamatosan frissülő tartalommal találkozhatnak a felhasználók.

Az Apa magazin második lapszáma január 26-tól elérhető az újságárusoknál, vagy megrendelhető online a http://elofizetesem.hu/apamagazin/ oldalon.