hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Élményeket adunk

Marquard Media márkakiterjesztések

A Marquard Media saját márkáihoz kapcsolódó rendezvényeinken egyedi megjelenési lehetőségeket biztosítunk ügyfeleinknek. Integrált megoldásokat kínálunk a kreatív koncepció kidolgozásától a megjelenés tervezésén át a rendezvény teljes körű lebonyolításáig. Egyedi portfóliónk és izgalmas eszköztárunk segítségével a legkülönbözőbb csoportok személyes elérését kínáljuk: legyen az női vagy férfi, fiatal vagy érett, mass vagy niche közönség – mindenre van ötletünk.

Partneresemények

Egyedi ötletelés alapján, ügyfelünk céljaihoz igazított eseményeket (vásárlási estek, kitelepülések, kóstoltatások, tematikus rendezvénysorozatok) valósítunk meg, integrált kommunikációs támogatással. A közös munka során mindig arra törekszünk, hogy személyes és maradandó élményeket adjunk, mert hiszünk benne, hogy egy esemény csak így lesz igazán hatékony márkakommunikációs eszköz. Sikeres projektjeink között megvalósult már rajzpályázat, főzőiskola, shopping party, roadshow és bloggerverseny is a Kiadó portfóliójának támogatásával.

Nyereményjátékok

Ügyfeleink promócióinak, kiemelt ajánlatainak támogatása egyedileg készített nyereményjátékokkal, fotópályázatokkal, tudás alapú kvízekkel vagy kitelepült aktivitásokkal. A játékok mechanizmusának kidolgozásában, kreatív anyagok gyártásában, teljes körű lebonyolításában és igény esetén egyedi microsite tervezésében és fejlesztésében is segítünk, akár helyszíni, print vagy digitális támogató felületekkel, hogy a felhívás tömegeket érhessen el.

Ez az a divízió, ahol mindenünket bedobjuk a siker érdekében. Vezető márkáink és platformjaink csak arra várnak, hogy összefonódhassanak és a szerencsés kapcsolódások eredményeként létrejöhessenek események, amikre szívesen emlékezünk, és nyereményjátékok, pályázatok, amelyek sokakat megmozgatnak és végül mindig megmosolyogtatják a szerencsés nyerteseket. Kedves és szakértő kollégáink, gyors felfogásunk, költségtudatosságunk, megoldásra törekvő hozzáállásunk és azon képességünk, hogy a „big picture” mellett a legapróbb részletekre is odafigyelünk – ezek tesznek minket igazán különlegessé.

Referenciáink

Joy napok

InStyle Style award

Marketing Gyémánt díj

Playboy Man of the year

Playboy Driver's club

Playboy Hero

A Marquard Media Events divíziójának megszületésével az elmúlt években számos újszerű eseményünk valósult meg. Ezek a projektek azon túl, hogy támogatják a WestEnd rendezvénypolitikáját, pozitív visszaigazolásokat kapnak bérlői és látogatói részről egyaránt. A rendezvényekkel szemben támasztott elvárásaink mindig maximálisan teljesülnek, melynek alapja a jól felépített kommunikáció és a rendezvények precíz lebonyolítása.
- László Kata, Westend marketing igazgató

Évek óta dolgozunk együtt a Marquard Events csapattal, és az a tapasztalatunk, hogy nagyon profik, kreatívak és hatékonyak, és emellett nagyon rugalmasak. A közös rendezvényeinkről csak pozitív tapasztalataink vannak.
- Hegedűs Izabella, F&F Content & Community Manager

Kapcsolat

Balogh Zelma
Event Services, divízióvezető

Az Event üzletág vezetőjeként hiszek abban, hogy új ötleteket, élményeket kitalálni és megvalósítani csak egy olyan csapat képes, akiknek a szakmai elhivatottságuk, kreativitásuk és innovatív látásmódjuk mellett jól működnek együtt az energiáik, akiknek szórakozás a munka. Tematikus, komplex ügyfélspecifikus rendezvények, integrált kommunikációs koncepciók, megoldások kidolgozása és megvalósítása a feladatunk. Szeretünk szórakoztatni és élményt adni!

E-mail: z.balogh@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-863 Üzenet küldése