hun eng
Home About us News Brands and advertising Showroom Business solutions Content studio Digital services Event services Content Club Production Subscription Career Contact

Brands and advertising

Marquard Media Hungary Ltd. is the market leader in the publication of premium lifestyle magazines and in the provision of premium content. It is present in its readers’ lives with the brands JOY, InStyle, Shape, Éva, Men’s Health, Runners’s World, and Playboy brands respectively.

One of the important aims of the publishing house is to address the readers and the users in every life situation, and through this, also to offer its advertisers complex and innovative solutions spanning across every possible platform.

Joy

More

Éva

More

InStyle

More

Apamagazin

More

Gyereklélek

More

Famiily.hu

More

Men's health

More

Playboy

More

Exclusive

More

Runner's World

More

Az ÉVA Advent az adventi készülődés nélkülözhetetlen segítőtársa: minden évben több száz tippet találhatnak az olvasók a karácsonyi dekorációhoz, az ünnepi menühöz, az optimális idő- és pénzbeosztáshoz, a tökéletes ajándék kiválasztásához, a gondtalan és igazán örömteli karácsony megvalósításához.

Az ÉVA Utazó az ÉVA magazin egyedülálló országimázs-növelő különszáma, melynek segítségével újra felfedezhetjük hazánk és a környező országok természeti szépségeit, látnivalóit, kulturális és turisztikai érdekességeit.

Az Éva Egészség az Éva magazin legújabb különszáma, mely segít az Olvasónak abban, hogyan maradjon egészséges, hogyan lehet megőrizni a család testi, lelki épségét, felkészíteni az esetleges betegségekkel járó problémákra: a tünetekre, orvosi kiadásokra, konfliktushelyzetekre. Mindezt kendőzetlenül, őszintén, a jól ismert évás stílusban.

1000 profi tipp futáshoz. Lehetsz zöldfülű kezdő, futóbolond vagy maratonon edzett öreg róka, a nagy kérdés ugyanaz: melyik számodra a legjobb edzésterv? 1000 profi tippünk választ ad, de emellett a táplálkozásban, a versenyre való felkészülésben és a fogyásban is segít.

1000 edzéstipp futáshoz. Lehetsz zöldfülű kezdő, futóbolond vagy maratonon edzett öreg róka, a nagy kérdés ugyanaz: melyik számodra a legjobb edzésterv? 1000 profi tippünk választ ad, de emellett a táplálkozásban, a versenyre való felkészülésben és a fogyásban is segít.

Persze, hogy a nők is ugyanúgy futnak, mint a férfiak! Ám ha a két nem futótechnikája lehet is azonos, az eltérő testfelépítés, tápanyag- és kalóriaszükséglet, a mentális tényezők módosíthatnak az edzéseken, felkészülésen. Ez a könyv a legapróbb részletekig bemutatja a női futás jellemzőit.

Fuss & Főzz. 150 a magazin hasábjain megjelent legjobb receptek közül. Könnyen követhető színkódok kalauzolnak, akár hobbifutó vagy, akár maratonra készülsz. Szénhidrátdús és alacsony kalóriatartalmú receptek; vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek közül válogathatsz.

Futónaptár 2019. A Runner’s World ismét megmutatja a legszebb futó útvonalakat, ahol pályázatot nyert futó olvasóink és fotósunk jártak, hogy megmutassák, milyen izgalmas futóterepeken jártak itthon vagy külföldön. A lenyűgöző fotókon túl egy egész éves versenyajánló és inspiráló idézetek adnak 12 hónapnyi motivációt, és ha ez nem lenne elég, a naptár melletti Best of edzés idei különszám 8-12 hetes 10 és 21K edzéstervekkel segít kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak a rajthoz állni. Fussunk neki együtt az újévnek!

Contact

Anita Kovács
Sales Director

It fills me with happiness everyday that I have the opportunity do lead and motivate a sales and marketing team whose members are highly professional and outstandingly persistent – due to these qualities we are able to present significant successses in the hard fight for readers and advertisers in the competition for the market. Our aim is to magick genuinely enjoyable reader experiences from advertisers’ requirements: with complex concepts, real and integrated campaigns, and to make all this a reality at a high level.

E-mail: anita.kovacs@marquardmedia.hu
Ph: (+36-1) 50-50-883 Send message
Brigitta Salamon
Marketing Director

Márkáink értékeire alapozott folyamatos fejlesztések, új márka- és almárka indítások, értékes célcsoportjaink pszichológiai motivációin alapuló kutatások, vállalati és termék PR. A márkáink iránti elkötelezettség, a print iránti elhivatottság, a digitális fejlesztéseinkre és azok eredményeire irányuló kíváncsiság, tehetséges-, nyitott gondolkodású kollegák, gyorsaság, kreativitás. Számomra ezt jelenti a Marquard Media marketing és PR területe. Öröm, hogy ilyen inspiráló környezetben vehetek részt az alkotásban.

E-mail: b.salamon@marquardmedia.hu
Ph: (+36-1) 50-50-904 Send message