hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Showroom Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Innováció és fejlesztés

Stratégia és tervezés

A termékek tervezése során a legfontosabb, miként fognak működni valójában és hogyan teszik egyszerűbbé vagy akár érdekesebbé, izgalmasabbá, gazdagabbá a felhasználók életét. A tartalomfogyasztási szokások jelenlegi trendjeire reagálva a fejlesztések során elsődleges szempontunk a mobil fókuszú tervezés.

Építkező, teremtő szellemű gondolkodás

A Design Thinking célja annak megtalálása, hogyan tegyük hasznossá, használhatóvá, hatékonnyá, eredményessé és kívánatossá az általunk nyújtott szolgáltatást. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, és egy valóban innovatív szolgáltatás dizájnt hozzunk létre, mindig szem előtt tartjuk a következő alapelveket.

Módszertanunk

A rapidul fejlődő digitális világban a folyamatos megújulást és alkalmazkodást tartjuk legfontosabb feladatunknak. Állandóan figyeljük, követjük és megismerjük a legújabb és leghatékonyabb módszereket, ezeket igény szerint használjuk mind a stratégia megalkotásakor, mind a létrehozandó termék készítésekor felmerülő fázisok során.

A Marquard Digital Services cégünk innovációs központja. Okosan és éberen figyelünk, gyorsan tanulunk, és magabiztosan mondjuk, hogy mára minden fázisát ismerjük és értjük a digitálistartalom-gyártásnak, otthon vagyunk minden platformon, és kíváncsiságunk továbbra is kielégíthetetlen, ha a legújabb technológiáról és eszközökről van szó. Jelenleg 22 fős, de folyamatosan bővülő csapatunk tapasztalt és lelkes online szerkesztőkből, grafikusokból, fejlesztőkből és produkciós szakemberekből áll, akik együtt segítik partnereink sikeres működését a digitális térben.

A Marquard Digital Services a lehető legjobb kombinációban képes ötvözni egy digitális ügynökség szolgáltatásait a kiadó médiacsatornáiban rejlő kommunikációs lehetőségekkel és tartalomgyártási kapacitásainkkal. Hitünk szerint dizájnközpontú látásmódunk, kreatív tehetségünk, minden részletre kiterjedő megismerési vágyunk és ügyfélközpontú projektmenedzsment-gyakorlatunk tesz minket igazán különlegessé. A közvetlenség műhelyszerű működésünk egyik alapja, a partnereinkkel folytatott tartalmas beszélgetések, a folyamatos kapcsolattartás pedig a megértés legfontosabb eszközei.