hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Márkák és hirdetések

A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmódmagazinok kiadója és prémium tartalomszolgáltató. A JOY, InStyle, Shape, Éva, illetve a Men’s Health, Runner’s World, Playboy márkákkal van jelen olvasói életében.

A kiadó egyik fontos célja, hogy az olvasókat és felhasználókat minden élethelyzetben megszólítsa, s ezáltal hirdetőinek is minden lehetséges platformon átívelő, innovatív és komplex megoldásokat kínáljon.

Joy

Bővebben

Éva

Bővebben

InStyle

Bővebben

Shape

Bővebben

Playboy

Bővebben

Runner's World

Bővebben

Men's health

Bővebben

Apamagazin

Bővebben

Időszakosan megjelenő magazinjaink

A Playboy Exclusive évente két alkalommal jelenik meg. A minőségi életstílusról, az élet igényes és kifinomult élvezetéről szóló, erotikamentes prémium életmód magazin 2011 óta digitális formában is elérhető.

Az ÉVA Advent az adventi készülődés nélkülözhetetlen segítőtársa: minden évben több száz tippet találhatnak az olvasók a karácsonyi dekorációhoz, az ünnepi menühöz, az optimális idő- és pénzbeosztáshoz, a tökéletes ajándék kiválasztásához, a gondtalan és igazán örömteli karácsony megvalósításához.

Az ÉVA Utazó az ÉVA magazin egyedülálló országimázs-növelő különszáma, melynek segítségével újra felfedezhetjük hazánk és a környező országok természeti szépségeit, látnivalóit, kulturális és turisztikai érdekességeit.

Kapcsolat

Kovács Anita
Kereskedelmi és marketingigazgató

Mindennap örömmel tölt el, hogy olyan értékesítési és marketingcsapatot motiválhatok és irányíthatok, melynek tagjai magas szakmai felkészültséggel és rendkívüli kitartással rendelkeznek – s ennek köszönhetően számottevő sikereket tudunk felmutatni az olvasókért és a hirdetőkért folytatott, kiélezett piaci versenyben. Célunk, hogy a hirdetői igényekből valódi olvasói élményeket varázsoljunk: komplex koncepciókkal, valódi integrált kampányokkal, színvonalas megvalósítással.

E-mail: anita.kovacs@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-883 Üzenet küldése