hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Men's Health

A többi rajtad múlik

A Men's Health, a világ legnagyobb férfimagazinja közel 25 millió olvasóhoz jut el a világon. Fő tartalmi törekvése, hogy a legújabb tudományos eredményeket fordítsa le, a mindennapi életben is egyszerűen alkalmazható tippeket, tanácsokat adjon az egészséges életmódhoz és a modern életvitelhez.

nyomtatott példányszám:*20 ezer

menshealth.hu
több mint600 ezer oldalletöltés havonta**

menshealth.hu
több mint50 ezer valós felhasználó havonta**

facebook követők:28 ezer

instagram követők:700

hírlevél feliratkozók:14 000

A Men's Health szakmaiságát garantáló tanácsadók, illetve a világméretű adatbázis lehetőséget ad arra, hogy szinte bármilyen témában bemutassuk a legfrisebb kutatási eredményeket, legyen szó akár a nanorobotokkal végzett műtétek kapcsán felmerülő orvosi műhibákról vagy az európai bankkártyahasználati szokásokról. Olvasóink határozott személyiségek, akik a maguk útját járják és szeretik kialakítani a saját álláspontjukat egy-egy kérdésben. A lap biztosítja számukra a megoldásokat, így nekik csak annyit kell eldönteniük, hogy mindezt használják-e. Erre utal szlogenünk is: "A többi rajtad múlik".

Tomsits Tímea
Főszerkesztő
"Az amerikaiak azt mondják, a férfilapokat jellemzően a vécén olvassák, a Men’s Health viszont olyan magazin, amit magával visz az olvasója, hiszen annyi benne a hasznos tanács. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy ez valóban így legyen."

A Men's Health olvasó

  • A sportos és egészségtudatos férfi, aki láthatóan jól érzi magát a bőrében és erre minden oka megvan. Fontos számára a testi és lelki egyensúly, és ezért napi szinten tesz is. Érdeklődő, nyitott, ismereteit folyamatosan bővíti. A számára helyes életviteléhez komoly elhatározásokat megfogalmazó és megvalósító férfi.
  • 25–39 év közötti, ABC fogyasztói státuszú, a sporthoz és az egészséges életmódhoz köthető termékekre kimagasló affinitást mutató, jellemzően diplomás, tudatos férfi.

Kapcsolat

Csík Henriett brand manager
E-mail: h.csik@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-862 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2016 Q1

** Forrás: ola.dkt.hu