hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Apa magazin

Életed kalandja

A Marquard Media legfrissebb kiadványa az apák szemszögéből vizsgálja a világot, hiánypótló szerepet töltve be ezzel a magyar médiapiacon. Az Apa magazin őszintén és szórakoztatóan mutatja be a modern apaság örömeit és kihívásait, inspirációt adva ezzel a leendő és gyakorló apáknak.

nyomtatott példányszám:*20.000

A magazin megszületését egy több mint 1600 apa részvételével készült kutatás előzte meg, ami segített pontosan megismerni a célcsoport igényeit, különös tekintettek azokra a témákra, melyekkel érdemes foglalkozni a magazinban. Az Apa magazin a gyerekvállalástól, a családdá váláson keresztül, a gyereknevelésig, a mindennapi életet megkönnyítő praktikus tanácsokon át a programajánlókig foglalkozik minden olyan kérdéssel, ami átszövi a modern apák hétköznapjait. Teszi mindezt pozitív, támogató és ha kell humoros megközelítésben. A szórakoztató, informáló, inspiráló cikkek mellett helyet kap a slow újságírás, így a magazint esszék és látványos, nagyméretű fotók színesítik, igazi olvasmányos élményt biztosítva ezzel a negyedévente megjelenő lap olvasói számára.

Vida Ferenc
Főszerkesztő
"Évről évre egyre több férfi tolja egyedül a babakocsit, épít homokvárat a játszótéren és jár szülői értekezletre, vagyis vesz részt aktívan gyerekének életében az első pillanattól kezdve. Az Apa magazin megalkotásánál az volt a legfontosabb szempont, hogy azok az apák kapjanak releváns és hasznos tanácsokat, akik meg szeretnék élni az apaságot, annak minden örömével és kihívásával együtt."

Az Apa olvasó

  • A modern apa, aki tud és szeret rendszeresen minőségi időt tölteni családjával és gyerekeivel és fontos neki az, hogy megélje az apaság örömeit és kihívásait
  • A tipikus olvasó a 25-49 közti családos férfi, aki jellemzően felsőfokú végzettségű és nagyvárosban él

Kapcsolat

Konrád Dézi brand manager
E-mail: d.konrad@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-990 Üzenet küldése
Gyalog Bettina lapreferens (Hirdetések leadása)
E-mail: b.gyalog@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-882 Üzenet küldése

* Forrás: Marquard Média Mo. Kft, Teresztési osztály, 2016 Q1

** Forrás: ola.dkt.hu