hun eng
Főoldal Rólunk Hírek Márkák és hirdetések Üzleti megoldások Content studio Digital services Event services Content Club Produkció Előfizetés Karrier Kapcsolat

Innováció és fejlesztés

Stratégia és tervezés

A termékek tervezése során a legfontosabb, miként fognak működni valójában és hogyan teszik egyszerűbbé vagy akár érdekesebbé, izgalmasabbá, gazdagabbá a felhasználók életét. A tartalomfogyasztási szokások jelenlegi trendjeire reagálva a fejlesztések során elsődleges szempontunk a mobil fókuszú tervezés.
Bővebben

Építkező, teremtő szellemű gondolkodás

A Design Thinking célja annak megtalálása, hogyan tegyük hasznossá, használhatóvá, hatékonnyá, eredményessé és kívánatossá az általunk nyújtott szolgáltatást. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, és egy valóban innovatív szolgáltatás dizájnt hozzunk létre, mindig szem előtt tartjuk a következő alapelveket.
Bővebben

Módszertanunk

A rapidul fejlődő digitális világban a folyamatos megújulást és alkalmazkodást tartjuk legfontosabb feladatunknak. Állandóan figyeljük, követjük és megismerjük a legújabb és leghatékonyabb módszereket, ezeket igény szerint használjuk mind a stratégia megalkotásakor, mind a létrehozandó termék készítésekor felmerülő fázisok során.
Bővebben

A Marquard Digital Services cégünk innovációs központja. Okosan és éberen figyelünk, gyorsan tanulunk, és magabiztosan mondjuk, hogy mára minden fázisát ismerjük és értjük a digitálistartalom-gyártásnak, otthon vagyunk minden platformon, és kíváncsiságunk továbbra is kielégíthetetlen, ha a legújabb technológiáról és eszközökről van szó. Jelenleg 22 fős, de folyamatosan bővülő csapatunk tapasztalt és lelkes online szerkesztőkből, grafikusokból, fejlesztőkből és produkciós szakemberekből áll, akik együtt segítik partnereink sikeres működését a digitális térben.

A Marquard Digital Services a lehető legjobb kombinációban képes ötvözni egy digitális ügynökség szolgáltatásait a kiadó médiacsatornáiban rejlő kommunikációs lehetőségekkel és tartalomgyártási kapacitásainkkal. Hitünk szerint dizájnközpontú látásmódunk, kreatív tehetségünk, minden részletre kiterjedő megismerési vágyunk és ügyfélközpontú projektmenedzsment-gyakorlatunk tesz minket igazán különlegessé. A közvetlenség műhelyszerű működésünk egyik alapja, a partnereinkkel folytatott tartalmas beszélgetések, a folyamatos kapcsolattartás pedig a megértés legfontosabb eszközei.

Stratégia és tervezés

Digitális tanácsadás és konzultáció

A már meglévő digitális felületek lehetőségeinek egyre jobb kiaknázása érdekében

Termékfejlesztés

Teljes körű mobil- és webes fejlesztés, lean-módszertan alkalmazásával

 • Tervezés
 • Megalkotás
 • Tesztelés & iteráció

Fejlesztések

 • Mobilalkalmazás fejlesztések
 • Nagy forgalmú portálok fejlesztése és üzemeltetése
 • Üzleti célú webes alkalmazások tervezése és fejlesztése
 • Promóciós és egyedi igényekre szabott mikrosite-ok

Dizájn

 • User Interface dizájn
 • User Experience dizájn
 • Drótváz
 • Grafikus tervezés

Marketing és disztribúció

 • Digitális marketingstratégia megalkotása és kivitelezése
 • Közösségi média hirdetések menedzselése
 • AdWords kampányok menedzselése
 • Inbound marketingstratégia megalkotása és kivitelezése
 • Affiliate marketingstratégia megalkotása és kivitelezése
 • SEO
 • Szövegírás

Mérés, kutatás, analitika

 • Konkurenciaelemzés
 • Látogatói, felhasználói statisztikák és elemzések
 • Google Analytics kezelés
 • A/B tesztelés
 • Közösségkutatás és mérés

Építkező, teremtő szellemű gondolkodás

Holisztikus munkakörnyezet

A Design Thinking módszer lelke a heterogén csapat, melynek tagjai különböző szakterületeken jártasak, de ugyanazt a gondolkodásmódot képviselik, így képesek tudásukat összekapcsolni és együtt komplex problémákat megoldani.

Ügyfélközpontúság

Mindig az ügyfél szemszögéből közelítjük meg a feladatot. A folyamat alatt kifejezetten fontos az interakció a szolgáltató és az ügyfél között. A szociális és kulturális kontextusok megfigyelése és megértése, a szokások alapos elemzése és a megrendelő motiváltsága egyaránt döntő fontosságúak.

Co-kreativitás

A szolgáltató csapaton belül folyamatos együttműködés van a résztvevők között. Mivel ügyfelünk is a csapat tagja, a tanulási és alkotói folyamat meghatározó része, a megoldás az adott problémára mindig közös munka eredménye.

Folyamatközpontúság

Minden projekt egy iteratív folyamat, mely folyamatos reflektálást igényel a csapattagok részéről.

Kézzelfoghatóság

Ez a kulcs a sikerhez, hiszen ez a szakasz bizonyítja, miért pont az adott megoldásra van szükség, és ez milyen jótékony hatással lesz az adott termékre, szolgáltatásra. Az olyan vizuális technikák beépítése, mint például a storytelling vagy a storyboard, nagyban hozzájárulnak ennek a fázisnak az eredményességéhez.

Módszertanunk

A rapidul fejlődő digitális világban a folyamatos megújulást és alkalmazkodást tartjuk legfontosabb feladatunknak. Állandóan figyeljük, követjük és megismerjük a legújabb és leghatékonyabb módszereket, ezeket igény szerint használjuk mind a stratégia megalkotásakor, mind a létrehozandó termék készítésekor felmerülő fázisok során.

Lean szemléletű termékfejlesztés

A módszertan egyik sarokköve a villámgyors feedback loopokra épülő termékfejlesztés, amely a végfelhasználók, illetve a valós vagy potenciális vásárlók szakadatlan vizsgálatából, elemzéséből, „vallatásából” táplálkozik.

Agilis szoftverfejlesztés

Támogatjuk az alkalmazkodó tervezést, az evolúciós fejlesztést, a korai szállítást és a folytonos továbbfejlesztést, mert tapasztalatunk szerint ezek ösztönzik és segítik a változásokra adandó gyors és rugalmas válaszokat.

Kapcsolat

Lencsés Dávid
Digitális igazgató

A Marquard Digital Services-nél arra törekszünk, hogy a világ előtt járjunk egy lépéssel, és az így szerzett előnyünket az ügyfeleink javára fordítsuk.

E-mail: d.lencses@marquardmedia.hu
Tel.: (+36-1) 50-50-901 Üzenet küldése